Actueel

reageer als eerstzo 26 sep 2021

Gratis bezem bij Opruimdag Crabbehof

DORDRECHT – Schoon en opgeruimd de herfst in? Kom op woensdag 29 september naar de Opruimdag in Crabbehof en haal een gratis bezem of afvalgrijper op bij de kruising Nolensweg en Thorbeckeweg. Van 09.30 tot 16.00 uur staat hier een speciale container voor grof vuil. Wijk voor Wijk assisteert bewoners met het vervoer van afval met twee bakfietsen. (Foto: Jeroen Niemeijer)

Bewoners kunnen hun oud papier, plastic, groente- en tuinafval kwijt bij de kleine milieustraat en vragen stellen aan de afvalcoaches van HVC. Spullen die nog goed zijn, gaan naar Geef het Dordt. Heb je nog lege inkjetcartridges of oude telefoons?  Wijk voor Wijk zamelt ze in voor Stichting AAP.

Knutselen, upcylen en recyclen
In de middag tussen 14.00 en 16.00 uur wordt het nog leuker. Op het Sociaal Plein (voor Wijk voor Wijk en Speelotheek Pip&Zo) zijn behalve de koffiebar verschillende activiteiten als  knutselen met restmateriaal voor kinderen, upcycling bij Wijk voor Wijk en een kleding repair café van Buurtwerk. Wijkmanager Anka Muller is ook aanwezig deze middag.

Geef een antwoord