DORDRECHT – Op een doorweekt veld op sportpark Stadpolders begon Groote Lindt aan de strijd tegen de ongeslagen koploper GSC/ODS. Al snel toonden de Dordtse spelers hun voetbalkwaliteiten en zetten ze druk op het doel van Zwijndrecht. Na ongeveer 20 minuten slaagden ze erin om de 1-0 te scoren. Groote Lindt liet zich echter niet ontmoedigen en Max Klop bracht de stand snel weer in evenwicht met een doelpunt: 1-1. Niet alleen de score was gelijk, maar ook het spelbeeld.

Met goed combinatievoetbal en hard werken op het zware veld kon Groote Lindt goed weerstand bieden. Maar GSC/ODS was effectiever in het benutten van hun kansen. Vlak voor de rust scoorden ze de 2-1 vanuit een goede actie in het strafschopgebied. Direct na de rust breidde GSC/ODS hun voorsprong uit naar 3-1. Hoewel de wedstrijd leek beslist, wist Groote Lindt snel weer terug te komen met de 3-2 door Hicham Bachau.

Groote Lindt drong aan, maar werd verrast door een snelle counter van GSC/ODS. Ondanks enkele kansen, waaronder een schot op de paal van Moustakin Atlagh, slaagde Groote Lindt er niet in om gelijk te maken. Het was een sterke prestatie van Groote Lindt, maar helaas leverde het geen punten op, en ze zakken nu naar de 9e plaats in de competitie. Aanstaande zaterdag spelen ze thuis tegen SV Meerkerk in Zwijndrecht om 14.30 uur.