ZWIJNDRECHT – Groote Lindt behaalde een belangrijke overwinning op sportpark Schoonzigt in Arkel, nadat ze eerder Meerkerk hadden verslagen. Tegen Arkel, een team in de onderste helft van de ranglijst met 9 punten, begon de wedstrijd gelijk opgaand. Arkel nam al snel een voorsprong door een eigen doelpunt van Groote Lindt, maar Moustakim Atlagh trok de stand gelijk voor rust: 1-1. De wedstrijd werd ruwer en de scheidsrechter had moeite met de situatie. Ondanks blessures bij Groote Lindt bleven ze rustig en namen de leiding dankzij Max Spruit: 1-2. Max Klop besliste het duel met 1-3. Groote Lindt staat nu op de gedeelde 4e plaats en speelt volgende week tegen Alblasserdam, gevolgd door het jaarlijkse Kerstrad in de kantine.