DORDRECHT – Na drie jaar bouwen is de herontwikkeling van de Patersweg in Oud Krispijn klaar. Afgelopen anderhalf jaar realiseerden Trivire en Trebbe 30 appartementen en 18 eengezinswoningen voor de sociale huur. Eerder ontwikkelde en realiseerde Trebbe al 89 woningen voor de koop en 38 woningen voor de middenhuur.

Om de oplevering te bekrachtigen organiseerden Trivire en Trebbe woensdag een speciale kennismakingsmiddag voor de buurt. Tinka van Rood, bestuurder van woningcorporatie Trivire en Johan Bombach, directeur bij Trebbe, markeerden de oplevering met het schenken van een fruitboom. Ook waren er verschillende activiteiten voor de kinderen in de buurt, in samenwerking met Buurtwerk Dordrecht georganiseerd.

Trivire en Trebbe realiseerden gezamenlijk 30 appartementen en 18 eengezinswoningen aan de Patersweg. De grond voor deze woningen is beschikbaar gesteld door de gemeente Dordrecht. Ook ontwikkelde en realiseerde Trebbe ‘De Bloei van Krispijn’ (38 koopwoningen en 38 middenhuurwoningen) en ‘De Tuinen van Krispijn’ (51 koopwoningen).