Actueel

reageer als eerstdi 15 sep 2020

Heropening Repair Café Centrum op nieuwe locatie

DORDRECHT – Het Repair Café Centrum vindt zaterdag 19 september voor het eerst plaats op de nieuwe locatie: ontmoetingspunt De Eendracht aan de Noordendijk 89-1, beneden. ‘Uiteraard is de ruimte corona-proof ingericht en houden we de nodige afstand. Op zaterdag zit er een ploeg enthousiastelingen gereed om uw spullen in orde te maken. En de dames van de hartelijke ontvangst zijn er ook weer natuurlijk. U wilde alleen maar eens komen kijken? Ook dat kan.”

De Eendracht is gevestigd onderin de tweede flat aan de Noordendijk, de ingang is onderaan de dijk. ‘Op de dijk is het nummer niet te vinden, je moet voorbij de flat op hoek Kromhout de trap af. Dan linksaf en je staat voor de deur. Met de auto kun je er komen via het Matena’spad (zie plattegrond). Er is voor de deur voldoende parkeerruimte. Het is een wat onbekende plek, maar daar komt nu vast verandering in.’
Repair Café Centrum is zaterdag 19 september geopend van 10.00 tot 13.00 uur. Meer informatie via [email protected] en www.repaircafe.nl.

Geef een antwoord