Actueel

reageer als eerstdi 12 okt 2021

Het Spectrum zoekt overnamepartner voor kinderdagverblijf

DORDRECHT – Stichting Het Spectrum gaat op zoek naar een overnamepartner voor haar eigen kinderdagverblijf De Sterretjes. Binnen de ontwikkelplannen voor De Sterrenlanden is geen plaats meer voor kinderopvang, meldt de zorgorganisatie.

Het Spectrum is bezig met de plannen voor nieuwbouw op het terrein van De Sterrenlanden. Binnen die plannen is ook gekeken naar de vraag of Het Spectrum ruimte wil behouden voor een kinderdagverblijf. Een onafhankelijk onderzoeksbureau heeft dit vervolgens onderzocht en op basis van het rapport is besloten dat binnen de herontwikkelingsplannen voor het terrein van De Sterrenlanden geen plaats is voor het kinderdagverblijf. Het Spectrum wil het terrein benutten voor de (toekomstige) bewoners.

Inmiddels zijn medewerkers en ouders/ verzorgers van kinderdagverblijf De Sterretjes op de hoogte gebracht. Uiterlijk eind 2023 wil Het Spectrum de overname van het kinderdagverblijf gereed hebben. De verwachting is dat dan de werkzaamheden starten op het terrein van De Sterrenlanden.

 

Geef een antwoord