DORDRECHT – Op 23 en 24 september vindt de allereerste International Skate Dordrecht plaats in de Optisport Sportboulevard Dordrecht. Tijdens dit spannende weekend zullen getalenteerde kunstrijders uit verschillende categorieën hun schitterende kürs vertonen. Een internationaal jurypanel, met technische ondersteuning van de KNSB, zal de prestaties beoordelen.(Foto: Piet van Es).

Deze prestigieuze wedstrijd wordt georganiseerd door Kunstrijvereniging De Drechtsteden Dordrecht, met als doel om dit evenement jaarlijks terug te laten keren in Dordrecht. Naast internationale rijders, zullen ook lokale toppers van de vereniging deelnemen aan de competitie. Bovendien zal Juniore Julia van Dijk, na haar deelname aan de Junior Grand Prix in Osaka, haar kunsten vertonen in Dordrecht. Een bijzondere toevoeging is het Nederlandse paar Dmitry Epstein en Nika Osipova, die de discipline paarrijden zullen vertegenwoordigen.

Mis deze geweldige kans niet! De wedstrijd begint beide dagen om 9.00 uur en de toegang is gratis. Kom het talent bewonderen op de tribunes en voor meer informatie over de wedstrijd en de Dordtse kunstrijvereniging, bezoek onze website www.ddd-kunstrijden.nl.

Regener