Actueel

reageer als eerstdi 2 feb 2016

Jonge overlastgevers opgepakt

DORDRECHT – De politie heeft vrijdagavond zes Dordtse jongeren aangehouden voor meerdere geweldplegingen en bedreigingen. Een jongere wordt ook verdacht van sexting. Er werd één filmpje bij hem aangetroffen. De jongeren, in de leeftijd van 14 tot 17 jaar, zijn deze week voorgeleid aan de rechter-commissaris.

 

De jongeren horen bij een overlastgevende groep uit Sterrenburg, die bekend is bij de politie. Ze werden aangehouden op de Blaauwweg en tegelijkertijd op andere plaatsen in Dordrecht. Wie ook slachtoffer is geworden van deze groep (of iemand kent waarbij dat het geval is) wordt verzocht contact op te nemen met de politie via tel. 0900-8844.

 

Vraag het de politie

Deze zaak staat los van andere berichtgevingen, de afgelopen dagen, over sexting. Zo zou de politie al enige tijd social media in de gaten houden nadat comprimerende foto’s van Dordtse (minderjarige) meisjes waren verschenen. Wie met vragen over dit onderwerp zit kan (eventueel anoniem) met de politie praten via www.vraaghetdepolitie.nl. Elke dinsdag en donderdag van 19.00 tot 21.00 uur kan er gechat worden. Zedenchats met een zedenrechercheur zijn er op verschillende woensdagen (ook van 19.00 tot 21.00 uur). De eerstvolgende staat gepland voor 2 maart.

 

Geef een reactie