DORDRECHT – Met Jubilate ’21 doorbrak muziekkorps Jubal op 18 september een lange stilte. Zo’n vierhonderd bezoekers genoten in het stadion van FC Dordrecht van een avond vol muziek en show met optredens van korpsen uit het hele land. Op zaterdagavond 9 oktober doet organisator Jubal Dordrecht dat nog eens dunnetjes over met een indoor-versie in de DeetosSnel-hal aan de Vorrinklaan in Dordrecht. ’s Middags kunnen kinderen tijdens de gratis Music & Dance Experience van 15.00 tot 17.00 uur kennismaken met de vereniging. (Foto’s: Jubal)

Het publiek geniet zaterdagavond live van JD’s Bigband in het voorprogramma, van de shows van het eigen Jubal en Jong Jubal drum & bugle corps en van nog veel meer deelnemers uit het hele land. Tickets kosten 15 euro. Meer informatie over tickets, deelnemersveld en programma is te vinden op jubilate.jubal.org. Het evenement wordt georganiseerd volgens de geldende maatregelen, dus met coronatoegangsbewijs.

Tijdens de Music & Dance Experience is jeugd van 7 tot en met 16 jaar welkom om mee te toeteren, trommelen of dansen én te genieten van een show van Jong Jubal. Entree is gratis. Aanmelden via info@jongjubal.org.