Actueel

reageer als eerstvr 8 nov 2019

Jubilerende ondernemers

DORDRECHT – Jaarlijks nodigt de gemeente jubilerende Dordtse ondernemers uit voor een feestelijke avond op het Stadhuis. “Aan het begin van het jaar vragen we een lijst op bij de Kamer van Koophandel”, vertelt Merin de Does van Dordt Onderneemt, dat woensdagavond weer een avond met jubilerende ondernemers organiseerde. “Na een dubbelcheck nodigen we de ondernemers uit voor de avond. Ieder jaar zijn dat er tussen de 25 en 30. Met de avond willen we hen bedanken voor hun bijdrage aan de stad. Zonder ondernemers geen levendige stad.” Dat benadrukte ook wethouder Maarten Burggraaf (Economie) door op de avond aanwezig te zijn en de jubilarissen een ‘award’ uit te reiken, een presse-papier met de Dordtse skyline. Het grootste deel van de ondernemers viert dit jaar zijn 25-jarige bedrijfsjubileum, maar er waren ook 50-jarige en zelfs een 150-jarig (J. Schlieker & Zonen BV) en een 175-jarig jubileum (Frans van den Hoogen Wijnkoopers) te vieren. (Foto: Daphne Krijgsman)

De jubilarissen op een rijtje:

25 jaar

Dutch Industrial Safety Consultants, De Koning Venster Center, Hondentrimsalon Trendy, Donkervoort & Partners, Sylvera Damesmode, Schoonheidssalon Annemarie, Wavumex, Rob Heijkoop Trading, Firma Jan van der Weijde Centrale Verwarming, Quite Right Safety Solutions, V.O.F. Bert Lanser Auto’s en Motoren, Loodgietersbedrijf B. van Es, De Lange Speciaal Transport B.V., Van Dalen B.T.I. Projecten, Notaris van der Veen, Thuurtronics Car Systems, Zegers B.V., Schildersbedrijf Bob Witjens (B.W.S. Schilderwerken), Verhage Fast Food Restaurant, De Europese Logistieke Vervoerderscoöperatie, Hogenbirk Bedrijfswagens B.V., Winkel van Zingkel, Peter de Jong en Uitgeverij Fasolla, Essenzia Coaching, Heiltje van der Ploeg: Praktijk voor Bewustzijnsontwikkeling, V.O.F. H.J. Valk, PS Plus Holding & Van Dijk Werkt.

40 jaar

Groeneweg van der Meijden Architecten & Drechtsteden Beheer B.V., Engie Infra & Mobility B.V., Image & Promotion – IP labels totale grafische communicatie & Olympia Uitzendbureau.

150 jaar

J. Schlieker & Zonen B.V.

175 jaar

Frans van den Hoogen Wijnkoopers: Winestore.

Geef een reactie