Actueel

reageer als eerstma 7 jan 2019

Jumbo op de Staart compleet vernieuwd

DORDRECHT – De Jumbo-supermarkt aan de Merwedestraat in Dordrecht krijgt een compleet nieuw uiterlijk. Klanten profiteren hier straks van nog meer keuze uit een zeer gevarieerd assortiment, zoals ter plekke bereide pizza’s of sushi. De indeling van de winkel wordt ruimer en overzichtelijker, waardoor klanten er nog gemakkelijker hun weg kunnen vinden. De winkel sluit op zaterdag 12 januari om 18.00 uur haar deuren. Vanaf woensdag 30 januari kunnen inwoners van Dordrecht en omgeving weer terecht in de volledig vernieuwde Jumbo.

Jumbo laat dit bijzondere moment niet onopgemerkt voorbijgaan en verwelkomt haar klanten tijdens een feestelijke opening om 09.00 uur. Ter ere van de opening verrast Jumbo de eerste 150 bezoekers met een bos bloemen. Bovendien ontvangen alle klanten die voor een bedrag vanaf 25 euro aan boodschappen doen een ambachtelijke appeltaart (geldig tot en met dinsdag 5 februari). “De nieuwe winkel wordt prachtig! Ons winkelteam is er helemaal klaar voor om onze klanten opnieuw te verwelkomen in een sfeervolle en overzichtelijke winkelomgeving. De verbouwde supermarkt telt straks ruim 1.100 vierkante meter vloeroppervlakte. Met onze nieuwe winkel kunnen we nog meer service bieden aan onze klanten op de Staart en in de omgeving”, vertelt filiaalmanager Robert Gouw.

Vers

In de nieuwe winkel is nog meer aandacht voor verse producten die ter plekke worden bereid. Zo is er sushi verkrijgbaar en bereiden Jumbo medewerkers pizza’s om thuis af te bakken. Bovendien kunnen klanten hun hart ophalen bij het versplein, waar zij volop keuze hebben uit een ruim aanbod dagverse producten, zoals groenten, fruit, vleeswaren, brood en buitenlandse kazen.

Trots

Frits van Eerd, algemeen directeur Jumbo Supermarkten, kijkt samen met alle Jumbo-collega’s uit naar de heropening van de winkel: “We zijn er trots op dat we dankzij de verbouwing onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn. We streven naar 100 procent klanttevredenheid op basis van onze succesvolle Jumbo-formule: de laagste prijs, het grootste assortiment en de beste service. Deze ambitie kunnen we alleen waarmaken met het enthousiasme, de vakkundigheid en de inzet van onze medewerkers.”

Nieuwe winkel, vertrouwde gezichten

Vertrouwde gezichten verwelkomen Jumbo-klanten in de nieuwe winkel. Bovendien wordt het team uitgebreid met een aantal nieuwe collega’s. De wervingscampagne is al van start gegaan. Meer informatie over werken bij Jumbo is te vinden op www.jumbowerkt.nl. Tijdens de verbouwing kunnen klanten terecht bij de Jumbo-winkels aan het P.A. de Kok-plein 127 in Dordrecht, Slangenburg 5 in Dordrecht, Jan van Goijenstraat 5 en de Meentpassage 4 in Papendrecht.

 

Op de foto: Filiaalmanager Robert Gouw en zijn team tijdens de ‘7 Zekerheden-training’ van de Jumbo Academy op het hoofdkantoor in Veghel.

 

 

Geef een reactie