Actueel

reageer als eerstza 18 sep 2021

Kantelvrouwen geeft workshops na borstkanker

DORDRECHT – Voor vrouwen die een behandeltraject voor borstkanker hebben gehad en voor de vraag staan: wat nu? organiseert Kantelvrouwen dit najaar vijf workshops in Dordrecht.

Tijdens de workshops worden vrouwen uitgenodigd om door meditatie en kunstzinnig werken te ontdekken wat zij nodig hebben. Door ruimte te zoeken en te nemen, leren zij hun eigen stroom beter te voelen in deze woelige tijden. De thema’s die aan bod komen zijn: waar sta je nu, wie ben jij, volg je hart, wie/wat geeft jou kracht, wat is jouw anker? Dit gebeurt onder het motto: de wind kun je niet veranderen, maar de stand van de zeilen wel.

De workshops vinden plaats op maandagmiddag van 13.15 uur tot 15.00 uur, op 20 september, 4 en 18 oktober, 1 en 15 november bij PHAEDRA centrum oncologische zorg aan de Dubbelsteynlaan West 74. Deelname kost 45 euro voor het hele traject, inclusief alle materialen die gebruikt worden gedurende de middagen en koffie/thee met lekkers.

Aanmelden

De naam ‘kantelvrouwen’ is ontstaan door een samenloop van toevalligheden, aldus de organisatoren Dianne Korstanje en Dymph Smeele, beide ervaringsdeskundigen. “Het is ons op het lijf geschreven. Wij zien borstkanker als een kantelpunt in ons leven. Kantelvrouwen gaat voor ons over de kunst van het toelaten. We hopen dat vrouwen willen meedoen om zichzelf te verstillen, creatief uit te drukken en te verrassen.” Dianne en Dymph hebben beiden een achtergrond in meditatie, bewustwording, NLP, contextuele therapie, creatief coachen, onderwijs en persoonlijke coaching. Daarbij halen zij ook inspiratie uit gedichten, boeken, spreuken en liederen. Voor meer informatie of aanmelding: [email protected] (06-13214917) of [email protected] (06-17155197).

Geef een antwoord