DORDRECHT – In het smalle straatje van de Voorstraat naar het Hof (van Nederland) zijn vier voordeuren. Achter elk van die deuren woont een ondernemer met een liefde voor Kerst, dieren en de stad Dordrecht.  Dit weekend slaan deze bewoners/ondernemers de handen ineen voor een authentieke kerstbeleving met Kerst op ’t Hof.

Onder het genot van warme chocolademelk en een gezellige kerstsfeer je eigen kerstbal haken tijdens een workshop van Leijns Creative Greenhouse, een modeshow van Suus Handmade met duurzame kinderkleding en in de pottenbakkerij Hof 3 kan je terecht voor de leukste cadeautjes onder de boom of je nieuwste kerstservies. Om de kerstgedachte te eren is er een Kerstwensboom, waarin je je hartenwens kunt ophangen. Alle opbrengsten van de wensboom gaan naar Dierenzorgcentrum Louterbloemen.

Fotogeniek

Het initiatief voor Kerst op ’t Hof is spontaan ontstaan tijdens een praatje tussen de buren. “We komen elkaar veel tegen, passen op elkaars huisdieren tijdens vakanties en in de zomer zijn we met z’n allen gezellig buiten”, aldus de initiatiefnemers. “Het kon niet anders dan dat we ook met Kerst de handen ineen zouden slaan om iets moois te organiseren in de straat. We hebben allemaal een eigen expertise met daarin dezelfde passie, creativiteit en liefde voor Kerst en de Kerstgedachte.  Door onze krachten te bundelen maken we van het meest fotogenieke straatje, het gezelligste straatje van de stad. Kerst op ’t Hof wordt een kerstfeest om nooit meer te vergeten.”

De tijden: zaterdag van 12.00 tot en met 20.00 uur en zondag van 12.00 tot en met 17.00 uur. Adres: Hof 1 tot en met 4.