DORDRECHT – Kerst vier je samen en om dat voor iedereen mogelijk te maken organiseert Resto VanHarte twee kerstdiners in Stadspolders en in Sterrenburg. Op woensdag 21 december kunnen gasten voor 10 euro per persoon genieten van een kerstdiner in de Open Hof aan de Herschelstraat 27. Op vrijdag 23 december is het kerstdiner in Het Polderwiel aan het Dudok-Erf 58.

Resto VanHarte zorgt voor een feestelijk, lekker en gezellig kerstdiner. Het is een mooie gelegenheid om zelf een heerlijk avondje uit te beleven of een ander uit te nodigen voor een gezellig diner. De diners starten om 17.30 uur en zijn om 20.00 uur afgelopen. Reserveren is verplicht en kan via www.restovanharte.nl of telefonisch via 0900 900 30 30 op maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 12.30 uur.

Resto VanHarte vindt dan ook dat iedereen de kans moet krijgen om samen kerst te vieren. Daarom roept de stichting Nederlanders op om deze kerst bij te dragen tegen eenzaamheid. Dat kan door een donatie te doen, een kerstcadeau te kopen in de VanHarte webshop of door mee te helpen als vrijwilliger. Resto VanHarte is samen met Voedselbanken Nederland, Het Rode Kruis en het Vergeten Kind gekozen tot één van de partners van ‘Voor Elkaar’. Met dit initiatief van Albert Heijn kunnen klanten met hun statiegeld, Air Miles of door één euro op te tellen bij de online boodschappen een bijdrage leveren aan het goede doel.
Zie de Dordt Centraal van deze week voor nog meer (kerst)activiteiten.