Actueel

reageer als eerstvr 29 jan 2021

Kick-off spaaractie 800 jaar Dordrecht

DORDRECHT – De spaaractie die zeven Dordtse supermarktondernemers van Plus, Jumbo, Albert Heijn en Spar samen met de gemeente Dordrecht organiseren rond de (uitgestelde) viering van 800 jaar stad is woensdag van start gegaan. Vanmiddag was bij de Plus in Dubbeldam de officiële kick-off van de actie die tot en met 3 april loopt. Geflankeerd door collega’s Cees van der Poel (AH) en Jan Willem Lemkes (Jumbo) overhandigde Pel ’t Lam (Plus) een exemplaar van het boek aan wethouder Maarten Burggraaf (Economie). Dat exemplaar was bijna vol. Alleen het plaatje van de huidige burgemeester Wouter Kolff moest de wethouder er zelf nog even in plakken. (Foto’s: Thymen Stolk)

In de actieperiode krijgen klanten van Plus ’t Lam Bieshof en Dubbeldam, Plus Doesburg, Plus Valkzicht, Albert Heijn Van der Poel, Jumbo Winkelcentrum Sterrenburg en Spar Koellin Jagroep een pakje met vier plaatjes bij elke 10 euro aan boodschappen. Iedere week worden er bij bepaalde acties extra plaatjes weggeven. Deze kunnen allemaal in het in Dordrecht huis-aan-huis verspreide verzamelalbum geplakt worden. In dat album komen diverse onderwerpen voorbij uit acht eeuwen stadsgeschiedenis. Klanten kunnen 250 verschillende plaatjes sparen.

Veelgestelde vragen

Vragen over de spaaractie? Waar en wanneer vinden bijvoorbeeld de ruilbeurzen plaats? Waar kan ik een volledig album bekijken? Waar kan ik plaatjes doneren? Bij welke actieproducten krijg ik extra plaatjes? Kijk op dordrecht800.nl.

 

 

Geef een antwoord