PAPENDRECHT – In 2020 werd door de KNVB besloten om de organisatie voor het 28e KNVB Zuid I G-toernooi toe te wijzen aan voetbalvereniging Papendrecht in verband met het 100-jarig bestaan van de club. Door corona moest het evenement twee keer uitgesteld worden, maar dit jaar gaat het toch echt gebeuren. Het toernooi zal op zaterdag 4 juni gehouden worden op sportpark Slobbengors. Er hebben zich veertien teams uit het district Zuid aangemeld voor het toernooi en de organisatie is erin geslaagd, met behulp van diverse sponsors, om een leuk programma samen te stellen.

Burgemeester Annemiek Jetten zal het toernooi om 10.30 uur openen. Om 11.00 is de aftrap van de eerste wedstrijd. De finale wordt rond 15.30 uur gespeeld, gevolgd door de prijsuitreiking door een bekende voetballer. Rondom de wedstrijden worden er allerlei activiteiten georganiseerd.

Proeflessen
Bij voetbalvereniging Papendrecht is nu zes jaar een G-team in de competitie actief. De groep is volledig geïntegreerd binnen de club met als hoogtepunt de jaarlijkse nieuwjaarswedstrijd tegen het eerste elftal. Iedereen vanaf 14 jaar met een beperking is welkom om aan te sluiten. Het is altijd mogelijk om een paar proeftrainingen mee te doen. Interesse? Aanmelden kan via g-voetbal@vvpapendrecht.nl.