Actueel

reageer als eerstvr 9 aug 2019

Koffie met een Cop voortaan bij De Plus

DORDRECHT – Al anderhalf jaar houden de wijkagenten van Dubbeldam een maandelijks spreekuur, ook wel de Koffie met een Cop genoemd. Hoewel aan belangstelling geen gebrek willen Esmeralda Folkersma en Linda van Zwieten nog meer mensen bereiken, een breder publiek ook. Daarom wordt vanaf september van locatie gewisseld. Van de bibliotheek in de Gravenhorst wordt uitgeweken naar supermarkt Plus ’t Lam die centraler is gelegen.

“Er zijn altijd mensen geweest op het spreekuur, maar het mag best nog wat drukker”, vindt wijkagente Van Zwieten. De verwachting is dat zij op de nieuwe locatie door meer mensen zullen worden aangesproken. “Als mensen ons zien zitten zullen ze denken ‘he, laat ik toch maar even langslopen om dit te delen’.” De onderwerpen die op het spreekuur worden aangekaart zijn volgens de wijkagente heel divers. “Maar vaak hebben we een doorverwijzende rol.” De tijden van het spreekuur blijven vooralsnog ongewijzigd. “We gaan eerst eens kijken hoe dit loopt. Daarna kan altijd nog de tijd worden aangepast, eventueel naar de avonduren. We houden alle opties open.”

Het spreekuur is vanaf september elke eerste donderdag van de maand van 14.00 tot 15.00 uur in Plus ’t Lam aan de Dubbelsteynlaan West 86-92. Het eerste maandelijkse spreekuur op de nieuwe locatie is op donderdag 5 september.

Geef een antwoord