DORDRECHT – Wonen in de groenste woonwijk van Dordrecht? Dat kan, want in nieuwbouwproject Amstelwijck Park zijn nog diverse huizen beschikbaar. Woensdagmiddag 30 november wordt er een open dag en een rondleiding georganiseerd. Het verkoopteam laat dan de bouwplaats zien waardoor bezoekers een goed beeld krijgen van de ligging van de beschikbare woningen en de buitenzijde van de woningen in fase 1 kunnen bekijken.

Bouw van fase 2 gestart

De woningen van fase 1 zijn inmiddels opgeleverd en nu is er gestart met de bouw van fase 2. Amstelwijk Park bestaat in totaal uit 190 luxe woningen. In fase 2 worden er 54 woningen gebouwd. Deze fase bestaat uit landhuizen (vrijstaande villa’s), twee-onder-een-kapwoningen en eengezinswoningen. Er zijn nog enkele landhuizen en twee-onder-een-kapwoningen beschikbaar.

Hele goede keuze

Inmiddels zijn 105 woningen in Amstelwijck Park verkocht. De voornaamste redenen voor kopers om een woning in Amstelwijck Park te kopen zijn de rijke architectuur, de grootte van de woningen, de inrichting van de groene woonwijk en de ligging. Daarnaast zijn de woningen energieneutraal of zelfs energieleverend en dat wordt in deze tijd ook als een groot pluspunt gezien. Alle kopers zijn het erover eens: “Amstelwijck Park is een hele goede keuze!”

Rondleiding

Enthousiast geworden? Plan dan een rondleiding in op de bouwplaats of kom naar de open dag van 30 november aanstaande. Het verkoopteam vertelt graag meer over dit bijzondere nieuwbouwproject. Bekijk ook het aanbod op de website amstelwijckpark.nl. Vragen? Neem dan contact op met de makelaars Gerbert Schreurs namens ABB Bouwgroep (06-20211361) of Ursula van den Heuvel namens OZP Makelaars (078-6351753).