Actueel

reageer als eerstdi 10 dec 2019

Leegverkoop in Bonifatiuskerk

DORDRECHT – Bonfire moet de Bonifatiuskerk, het oude Bibelot aan de Wijnstraat, verlaten. De gemeente heeft het pand verkocht aan een projectontwikkelaar die er in appartementen in gaat maken. Omdat het kerkgebouw aan het eind van de maand leeg opgeleverd moet worden, houdt de christelijke ontmoetingsplek die er de afgelopen zeven jaar gevestigd was tijdens de Kerstmarkt uitverkoop.

“Alles mag weg tegen elk aannemelijk bod”, zegt Erwin Wietses, directeur van stichting Bonfire. “De afgelopen jaren was Bonfire voor veel bezoekers een plek die ze graag en veel bezochten. Deze leegverkoop biedt ons de kans om iedereen die ons gesteund heeft of hier geweest is in de afgelopen jaren nog eens te ontmoeten op deze prachtige locatie en samen herinneringen op te halen. Het biedt ons ook de mogelijkheid om aan de geïnteresseerde bezoekers uit te leggen wat we als stichting gaan doen, nu we de Bonifatiuskerk gaan verlaten.”

Rondneuzen

Op vrijdag 13 december zijn de deuren aan de Wijnstraat 117 van 10.00 tot 21.00 uur geopend en op zaterdag is iedereen tussen 10.00 en 17.00 uur van harte welkom om onder het genot van een bak koffie, thee of warme chocomelk rond te neuzen tussen alle meubilair, servies, boeken en prullaria die Bonfire in de afgelopen zeven jaar heeft verzameld.

Laatste Bonfirenight

De leegverkoop van het komende weekeinde is niet het laatste evenement dat wordt georganiseerd. Op zondag 29 december is de laatste Bonfirenight met de titel ‘This is Bonfire’. Loft Worship, Amanda Lock en band en Break Free Worship leiden de aanbidding. Wietses: “We geven met deze laatste aanbiddingsavond op deze plek nog één keer alle eer aan God voor wat Hij in de afgelopen zeven jaar gedaan heeft in Bonfire.” De deuren gaan op 29 december om 19.00 uur open, om 19.30 uur gaat de avond van start.

Geef een reactie