Actueel

reageer als eerstza 19 sep 2020

Leer het Stedelijk Dalton Lyceum kennen met Expeditie Dalton

DORDRECHT – Veel scholen organiseren in deze tijd digitale open dagen en online open lessen. Het Stedelijk Dalton Lyceum wil scholieren uit groep 8 juist de kans bieden om in de praktijk te ervaren hoe het er in de scholen aan toe gaat. Daarom is Expeditie Dalton bedacht.

”Zo’n grote keuze als die voor een middelbare school is er eentje die je niet online kunt nemen. We willen de leerlingen zelf de sfeer, de gebouwen en de docenten laten leren kennen tijdens Expeditie Dalton. Alleen dan kun je als leerlingen en ouder een goede keuze maken.”, aldus Jeroen Koppelaar locatie teamleider.

Groep 8-leerlingen kunnen vanaf november bij de locaties van het Stedelijk Dalton Lyceum deelnemen aan Expeditie Dalton. Tijdens tien thema-middagen gaan de leerlingen in kleine groepen op ‘expeditie’ door de school en alle facetten van het middelbare schoolleven ontdekken.

Inschrijven kan vanaf nu op www.daaromdalton.nl. Bij de uiteindelijke inschrijving kunnen leerlingen kiezen voor een locatie die past bij hun (voorlopige) schooladvies.

 

Geef een reactie