DORDRECHT – Trek in de snacks, heerlijke burgers of menu’s van Verhage, maar geen zin meer om de deur uit te gaan? Dat komt goed uit, want Verhage Dordrecht bezorgt ook aan huis. Aanvankelijk alleen in de directe omgeving van de Bieshof, maar sinds kort in een groot deel van Stadspolders en Oudelandshoek. (Foto: Verhage)

Vrijwel het hele, zeer ruime assortiment dat klanten in het restaurant gewend zijn, kan ook online besteld en thuisbezorgd worden. Van een ‘simpele snack’ tot de smakelijke burgers van Verhage. Maar ook de complete menu’s, salades, spareribs, halalproducten en bijvoorbeeld gezinsboxen met frites, twisters of wedges en de buckets om te delen, met bitterballen, verschillende snacks of ‘boneless’ kipsnacks. Ideaal bijvoorbeeld voor oudejaarsdag of als je wel lekker wilt eten, maar geen zin hebt om te koken tijdens de kerst. Natuurlijk kunnen ook frisdranken, shakes en zelfs ijsjes aan huis bezorgd worden.

Bestellen

Bezorgen is dagelijks van 16.00 tot 21.00 uur mogelijk. Dat gebeurt overigens ook via Thuisbezorgd, maar met eigen bezorgers, vertelt eigenaar Walter Weeda. “Een betrouwbare service dus. En een leuk bijbaantje. We zoeken nog nieuwe bezorgers.”

Bestellen kan via www.thuisbezorgd.nl/menu/verhage-dordrecht.