ZWIJNDRECHT – De voetbalschool bij de Zwijndrechtse voetbalclub Groote Lindt gaat binnenkort weer van start. De Lindtse Voetbalschool is toegankelijk voor alle kinderen in de regio Drechtsteden in de leeftijd van 6 tot en met 13 jaar. Op Sportpark Bakestein wil Groote Lindt met haar eigen voetbalschool een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van jonge, enthousiaste voetballers/voetbalsters. De vrijdagavond zal de voetbalschoolavond worden. De start is op vrijdag 13 mei. Om de kwaliteit te waarborgen is er een maximum aantal deelnemers.

De voetbalschool wordt aangeboden in samenwerking met RVS Soccer Skills, dat zich al meer dan tien jaar bezighoudt met het op een structurele en kindvriendelijke manier doceren van voetbaltechnieken aan kinderen van 6 tot 13 jaar. De zes trainingen zijn op vrijdagavond en duren een uur. Met de trainingen richt de Lindtse Voetbalschool zich nadrukkelijk op alle niveaus. Door met kleine groepjes (4-6 kinderen) te werken is er veel aandacht voor de individuele ontwikkeling van elk kind. De school staat open voor iedereen en dus ook voor niet-leden van Groote Lindt. De kosten voor deelname zijn 70 euro, inclusief een neutrale trainingsset van het merk Quick, bestaande uit korte broek, T-shirt en kousen.

Ook is er een mogelijkheid om de keepersschool te volgen. Ook hier geldt dat er maar een beperkt aantal plaatsen is. Inschrijven en info op de website van Groote Lindt: www.grootelindt.nl.