Actueel

reageer als eerstwo 27 okt 2021

Louie Louie speelt in DJS

DORDRECHT- Vrijdag 29 oktober herleven de sixties in Muziekpodium DJS met een tribute in de geest van het Woodstock Festival door de Belgische band Louie Louie (Foto: Evy Ottermans). De vier muzikanten van Louie Louie beheersen de gouden klassiekers van de psychedelische popmuziek tot in de vingertoppen. Woodstock wordt niet één op één nagespeeld, maar met songs van bijvoorbeeld Jefferson Airplane, The Doors, Del Shannon, The Mamas and The Papas, The Shadows, Sonny & Cher, Stealers Wheel, The Beatles, CCR, Them en The Troggs knallen de sixties wel langs alle kanten uit de speakers.

De Belgische band speelt de nummers zoals ze vroeger live klonken: opwindend, rauw, euforisch, dansbaar en geváárlijk. En dat met overgave, passie en, niet te vergeten, peace & love. Muziekpodium DJS brengt iedere vrijdag een concert dat in het teken staat van blues, rootsmuziek en aanverwante stijlen. De muziek is voor jong en oud. Om voor jongeren de drempel laag te houden is de entreeprijs tot 25 jaar slechts 4,50 in plaats van 9 euro. Het concert begint om 21.00 uur.

Op zaterdag 30 oktober spelen tijdens de Jazzlab Sessions een aantal bekende en onbekende jazzmusici uit de regio op geheel eigen wijze bestaand jazz- en soulrepertoire. Enkele musici brengen ook eigen stukken. In diverse bezettingen zullen de musici de essentie van jazz-improvisatie pakken. De regionale sessiemusici, die deze avond zullen spelen, komen ‘s middags bij elkaar om de arrangementen te bekijken, om vervolgens een paar uur later het podium te beklimmen en het publiek te trakteren op een mooie uitvoering. Entree 5 euro; aanvang concert 21.00 uur. De deuren van Muziekpodium DJS aan het Grote Kerksplein 1 gaan beide avonden om 20.30 uur open.

 

Geef een antwoord