Actueel

reageer als eerstdi 13 apr 2021

Monkey Moves Meivakantiekamp

DORDRECHT – Monkey Moves is inmiddels een jaar bezig in Dordrecht en dat is niet zonder succes. Natuurlijk ondervindt ook Monkey Moves veel last van de lockdown. Met name de lessen voor jongste kinderen zijn lastig vanwege de beperkingen die er zijn aan de ouder-kind lessen. Maar Monkey Moves zit zeker niet stil. De lessen voor 4 tot en met 10-jarigen kunnen, hetzij buiten, gewoon doorgaan en daarin gaat Monkey Moves in de komende meivakantie nog een stap verder. Behalve de lessen voor de eigen leden gaat er namelijk een Multisport vakantiekamp neergezet worden voor alle kinderen van 4 tot en met 10 jaar in de Drechtsteden.

Johan van Ballegooijen, oprichter van Monkey Moves Dordrecht: “In samenwerking met SV Oranje-Wit hebben wij op Sportpark Stadspolders de beschikking over een prachtig sportveld. We zijn echt heel blij met deze samenwerking. De accommodatie geeft ons de mogelijkheid om echt een fantastisch kamp neer te zetten.”

Wat een Multisport kamp uniek maakt? Iedere dag maken de kinderen kennis met twee nieuwe sporten. Denk bijvoorbeeld aan voetbal of hockey maar ook aan rugby, tennis, turnen of atletiek. Dat zorgt aan één kant voor een snelle kennismaking met diverse sporten. “Maar”, zegt Johan: “Multisport is ook uitstekend in het kader van de brede motorische ontwikkeling. Van het beoefenen van meerdere sporten word je ook beter in je eigen sport en heb je minder snel kans op blessures.”

Plezier
Maar natuurlijk staat FUN tijdens het kamp met hoofdletters geschreven. Zo zijn er diverse fungames, een springkussen en is er genoeg ruimte om even lekker vrij te spelen, of juist uit te rusten als daar, na alle inspanning en indrukken behoefte aan is.
Tijdens de pauzes wordt er een gezonde snack gegeten en in de middag wordt er een lekkere lunch verzorgd. Uiteraard komt Apie zelf ook nog even langs om te kijken hoe de kinderen in de Drechtsteden aan het sporten zijn.

Het kamp wordt georganiseerd op 4, 5 en 6 mei en duurt dagelijks van 09.00 tot 16.30 uur. Kijk op www.monkeymoves.com /regio/dordrecht of scan de QR code op de afbeelding.

Geef een antwoord