DORDRECHT – Mout Bierfestival komt deze zomer voor het eerst naar Dordrecht. Van vrijdag 29 tot en met zondag 31 juli kunnen bezoekers in het Wantijpark genieten van meer dan tweehonderd verschillende soorten speciaalbier, muziek, activiteiten en meer. Tickets gaan vandaag om 10.00 uur online in de verkoop.

Het is de eerste keer dat het speciaalbierfestival in Dordrecht plaatsvindt. Eerder vonden er al uitverkochte edities plaats in onder andere Nijmegen, Tilburg, Arnhem, Utrecht en Zwolle. In Dordrecht wordt het Wantijpark omgetoverd tot een gezellige biertuin. Iedere brouwerij heeft een eigen vaste tap met daarnaast allerlei specials in het assortiment. Bezoekers kunnen zelf hun favoriete bier halen bij de aanwezige brouwers Er zijn speciale proeverijen onder begeleiding van biersommelier Arvid Bergström. In de beerkitchen worden onder meer BBQ-gerechten en vegaburgers bereid. Het hele weekend is er een muzikaal live-programma vol met boogie, rockabilly en funk. Het gehele programma wordt later bekend gemaakt op de website van Mout.

Tickets voor Mout Bierfestival zijn verkrijgbaar voor 9,50 euro, inclusief 2 euro borg en exclusief 1,50 servicekosten, via www.moutbierfestival.nl.