ZWIJNDRECHT – J-E-Woonbeleving in Zwijndrecht bestaat 25 jaar. Op 24 december sluit de winkel en gaan Johan en Erika een nieuw avontuur aan. Weg uit de Randstad, op naar Gelderland. In Apeldoorn openen zij op 20 januari in een prachtig pand in hartje stad hun nieuwe woonwinkel Kamer van JET.

In 1998 droomden zij van een eigen winkel. Nu, 25 jaar verder, is hun woonwinkel aan het Maasplein uitgegroeid tot een begrip in de regio. “Een woonwinkel voor vloer-, muur- en raamproducten. Met sommige merken werken al vanaf dag 1 samen. Wat goed is, daar neem je geen afstand van”, aldus Johan die het bedrijf op de nieuwe locatie op dezelfde koers samen met Erika voorzet, op de vloeren na dan. “Dat wordt soms te zwaar, mijn knieën zijn nu nog goed en dat wil ik zo houden.” De winkel heeft veel vaste klanten, vertelt Erika. “Dat maakt het vak zo leuk, het is heel persoonlijk en dat past helemaal bij ons. Die vaste klanten gaan we dan ook zeker missen.”

Apeldoorn

De nieuwe winkel met twee verdiepingen is beduidend groter. Een woonwinkel met retro-vintage en industriële meubelen en accessoires wordt het. “Echt geleefd, dus van oud naar nieuw”, licht Erika, die altijd al een passie heeft gehad voor deze stijl, toe. “In de huidige winkel was daar minder ruimte voor, maar nu kunnen wij dit concept helemaal uitrollen. Tevens verkoop van karpetten. Boven wordt ingericht met kleine showkamers en verkoop van binnenzonwering, gordijnen en behang. Voor binnenhuisadvies wordt ook een hoek ingericht. We gaan Kamer van JET samen draaien en Fleur blijft in de weekenden bij ons werken. Johan is al geruime tijd flink aan het klussen om de winkel gereed te maken voor de opening op 20 januari. “We wilden nog een keer een nieuw avontuur aangaan zowel privé als zakelijk en nu valt alles samen”, aldus Erika.

Bedankt

Erika en Johan hebben in de afgelopen 25 jaar veel klanten blij kunnen maken met een nieuw interieur. “Bedankt allemaal daarvoor. Alle opdrachten die nog lopen worden netjes afgehandeld. Klanten voor harde vloeren sturen wij graag naar onze collega De Jel Parket aan de Burgemeester de Bruïnelaan 52 in Zwijndrecht. Klanten voor de andere woningstoffering sturen we graag naar onze collega; Reedijk Woondesign aan de Singel 350-356 in Dordrecht.