Actueel

reageer als eerstdo 5 okt 2017

Netwerkdiner voor ondernemende vrouwen

DORDRECHT – Het concept Bites & Business, het netwerk voor ondernemende vrouwen, is in augustus van start gegaan in de Drechtsteden. De opzet van de maandelijkse netwerkavond met werkende vrouwen, zowel in loondienst als zelfstandig, is simpel: eten en praten, zonder andere ‘verplichte nummers’. Het concept blijkt in Amsterdam en andere steden al jaren in een behoefte te voorzien en past in een tijd waar persoonlijke relaties in zaken belangrijker zijn dan ooit. 

Als ondernemer, maar ook als werknemer, kun je je onderscheiden met de kwaliteit van je netwerk. Deze avonden bieden een prima gelegenheid om daaraan te werken. Bites & Business werkt met een jaarlijkse contributie van 60 euro. Er zijn geen eisen aan het soort werk of bedrijf. Naar aanleiding van een eerste kennismaking, bepaal je of je lid wordt. De tweede netwerkavond in de Drechtsteden vindt op donderdag 12 oktober plaats vanaf 19.00 uur  in Restaurant Finn’s, Blauwpoortsplein 13 in Dordrecht.

Op de website www.bitesenbusiness.nl kunnen geïnteresseerden zich aanmelden voor de nieuwsbrief en inschrijven voor het volgende diner.

 

Geef een reactie