Actueel

reageer als eerstza 8 sep 2018

Nieuw in Dordt: de vissalon

DORDRECHT – Het eerste jaar zit er op. Sinds september 2017 staat Hayet Bouraatour aan het roer van de Scheveningse Vishal. Ze nam de winkel aan het Admiraalsplein over van haar vader. De wisseling van de wacht werd aangegrepen om diverse vernieuwingen door te voeren. Die pakken prima uit. “Ik heb heel veel nieuwe gezichten in de winkel”, vertelt Hayet. Zij verkoopt nu als eerste in Dordrecht de vissalon, een vis-variant van de kapsalon.  (Foto: Thymen Stolk)

Het interieur van de winkel is vorig jaar gemoderniseerd. De muren werden opgefrist met een kleurtje, er kwamen nieuwe vitrines en nieuw meubilair. Zo werden de hoge tafeltjes vervangen door bankjes en tafeltjes. Dat maakt van de Scheveningse Vishal ook een eetgelegenheid. Hier wordt gretig gebruik van gemaakt, want Hayet heeft vorig jaar ook nieuwe producten aan het assortiment toegevoegd. Complete menu’s met een visje, een frietje, salade en een drankje voor een aantrekkelijke vaste prijs bijvoorbeeld. “Klanten hebben nu nog meer keus en kunnen comfortabel in de winkel zitten”, aldus Hayet die zes dagen in de week in haar winkel staat. “Het gaat supergoed. Ik ben heel tevreden”, vertelt zij trots. Uitbreidingsplannen zijn er, vooralsnog, niet. “Nee hoor. Dit is mijn enige winkel. Het assortiment daarentegen is wel uitgebreid met een vissalon. Ik ben de eerste in Dordrecht die dit heeft. Het is vis, met friet, salade, saus en gesmolten kaas. Erg lekker!”

Wie niet zo van de salons is, kan bij de Scheveningse Vishal natuurlijk ook terecht voor alle bekende visproducten. Catering behoort eveneens tot de mogelijkheden. Vraag in de winkel wat er mogelijk is. Op de Facebookpagina is ook meer informatie te vinden. De openingstijden van de Scheveningse Vishal zijn verruimd. Elke dag kan er een visje gehaald of gegeten worden bij de zaak aan het Admiraalsplein. De openingstijde: maandag van 10.00 tot 18.00 uur, dinsdag en woensdag van 09.00 tot 18.00 uur, donderdag, vrijdag en zaterdag van 09.00 tot 19.00 uur en zondag van 12.00 tot 19.00 uur.

 

 

Geef een reactie