Actueel

reageer als eerstza 11 sep 2021

Nieuwbouw aan Kromhout van start

DORDRECHT – Feest op de hoek van het Warmoezierspad en Kromhout afgelopen donderdag. Ontwikkelaar ReadyforLiving vierde met toekomstige bewoners de start van de bouw van het project Living in Dordt, dat bestaat uit twintig appartementen en vijftien stads- en erfwoningen. Bijzonder aan het project: alle 35 woningen in het project worden compleet woonklaar opgeleverd naar smaak van de koper. (Foto’s: Thymen Stolk)

Als onderdeel van de feestelijkheden, met daarbij onder andere een foodtruck en gin-tonicbar, werd er op het terrein door toekomstige bewoners Matthew en Paul een tijdcapsule begraven met daarin een aantal polaroidfoto’s van de middag en ‘wensen voor de toekomst’. De nieuwe buren hebben elkaar deze middag meteen leren kennen.

Project en bouw

Afgelopen periode is het voormalige kantoorpand aan het Kromhout volledig gestript. Hier wordt gestart met de realisatie van de appartementen. Op het omliggende terrein komen tien stadswoningen en vijf erfwoningen, hiervoor begint volgende week het boren van de palen. Living in Dordt is het eerste project van ReadyforLiving in Dordrecht.

Geef een antwoord