Actueel

reageer als eerstdo 25 feb 2021

Nieuwe afritten

DORDRECHT – In het kader van de werkzaamheden aan de N3 worden deze week de afritten Copernicusweg en Provincialeweg vanuit Papendrecht vernieuwd. Ze zijn daarom afgesloten voor verkeer tot maandag 1 maart 05.00 uur. (Foto’s: Thymen Stolk)

Tot oktober 2021 wordt gewerkt aan de N3 bij Dordrecht (Merwedestraat – A16). Dit deel van de N3 wordt in vier fases opgepakt. De werkzaamheden voor het tweede deel, tussen de Copernicusweg en A16, duren tot en met 19 maart. Tijdens deze werkzaamheden zijn er drie rijstroken beschikbaar. Twee richting A15 (Papendrecht) en één richting A16 (Breda). Verkeer dient rekening te houden met een aangepaste verkeerssituatie, versmalde rijstroken en er geldt een maximumsnelheid van 70 kilometer per uur.

Oprit Copernicusweg
In verband met verkeersveiligheid kan de oprit Copernicusweg tijdelijk niet gebruikt worden. Weggebruikers worden omgeleid via de oprit Laan der Verenigde Naties naar de N3. Boskalis heeft een manier gevonden om de invoegstrook wat langer te maken. Hiermee kan de oprit Copernicusweg vanaf maandag 22 maart weer open. Dan starten de werkzaamheden aan de andere zijde van de N3, tussen de A16/Laan van Europa en de Laan der Verenigde Naties.

Meer info
Weggebruikers wordt geadviseerd om de N3 zoveel mogelijk te vermijden en de aangegeven omleidingsroutes te gebruiken. Kijk op www.n3werkzaamheden.nl voor actuele informatie over werkzaamheden, afsluitingen en omleidingen.

Geef een reactie