Actueel

reageer als eerstwo 16 sep 2020

Nieuwe Dordt Centrum

DORDRECHT – Vandaag komt een nieuwe Dordt Centrum uit, het wijkmagazine voor en over de Dordtse binnenstad. In deze editie verhalen over de Dordtse Rommelroute die zondag voor een tweede maal wordt gehouden, de zaterdagmiddagorgelconcerten in de Augustijnenkerk die weer van start zijn gegaan en de bijzondere kunstwerken van Arie Wols in galerie De Knotwilg. Daarnaast aandacht voor bijzondere Dordtse spreuken die vereeuwigd zijn op het pleintje Bagijnhof/Achterom/Raamstraat én de rubriek Mijn Huisdier.

Het magazine wordt huis-aan-huis verspreid in postcode 3311 en is binnenkort ook, net als al onze wijkmagazines, online te lezen op www.dordtcentraal.nl (‘Lees specials online’).

Heb je leuke tips voor Dordt Centrum of voor één van onze andere wijkmagazines (Thuis in…)? Of wil je meewerken aan de rubriek Mijn huisdier en ik? Laat het even weten via redactie@dordtcentraal.nl!

 De Plusser

Onlangs is naast een nieuwe Thuis in Zwijndrecht, Thuis in Papendrecht en Thuis in Stadspolders en Dubbeldam ook een nieuwe editie van seniorenkrant de Plusser uitgekomen. De Plusser is gratis af te halen op circa tachtig afhaalpunten in de regio. Grijpt u mis? Laat het ons weten via tel. 078-6140149 en we vullen de display snel weer bij! Digitaal de Plusser lezen kan ook: www.dordtcentraal.nl.

Geef een reactie