Actueel

reageer als eerstwo 16 dec 2020

Nieuwe Thuis in Stadspolders en Dubbeldam

DORDRECHT  – Vandaag wordt samen met Dordt Centraal in Stadspolders en Dubbeldam huis-aan-huis een nieuwe editie van Thuis in Stadspolders & Dubbeldam bezorgd.

Het wijkmagazine staat weer vol met verhalen uit beide wijken. Zo spraken we onder meer met Jet Hoogerwaard die onlangs haar tweede boek uitbracht: De Kaper. Een heel persoonlijk boek waarop Jet al heel wat positieve reacties heeft gekregen. Lees er in deze Dordt Centraal ook meer over in de rubriek Vijf vragen aan…Voor Thuis in Stadspolders & Dubbeldam spraken we ook met huisarts De Wit die met pensioen gaat. In deze editie blikt hij terug op zijn loopbaan als huisarts.

Tips

Heeft u tips voor de redactie? Wilt u deelnemen aan de rubriek Mijn huisdier en ik? De redactie hoort het graag! U kunt ons bellen op tel. 078-6133223 of mail naar [email protected].  Alle wijkmagazines zijn voor iedereen ook digitaal te lezen op www.dordtcentraal.nl. Klik daarvoor op ‘Lees specials online’.

Plusser op? Laat het weten!

Vorige week is een nieuwe uitgave van de Plusser, de gratis seniorenkrant van Dordt Centraal, verdeeld over de circa tachtig afhaalpunten in de regio. Treft u een leeg display aan? Laat het weten via tel. 078-6140149 en leggen zo snel mogelijk een nieuwe stapel neer. De afhaalpunten zijn te vinden onder het Plusser-logo op de thuispagina van www.dordtcentraal.nl. Ook deze uitgave is digitaal terug te vinden onder ‘Lees specials online’ op de website van Dordt Centraal.

Geef een reactie