Actueel

reageer als eerstwo 13 jan 2021

Nieuwjaarsconcert Ars Musica via livestream vanuit Wilhelminakerk

DORDRECHT – Het jaar begint anders dan anders, ook voor Ars Musica. Het Nieuwjaarsconcert in Dordrecht is inmiddels een traditie en zal zaterdagavond 23 januari als livestreamconcert vanuit de Wilhelminakerk in Dordrecht worden gepresenteerd.

Het wordt een muzikale verbinding; letterlijk een onlineverbinding tussen publiek, het Ars Musica Orkest en een vocaal kwartet. Onder leiding van dirigent Patrick van der Linden klinkt onder andere muziek van Sweelinck, Bach en Mendelssohn-Bartholdy. Dordrecht is een thuisbasis voor Ars Musica. De stad ontbreekt dan ook niet op de speellijst van hun tournees. Het Nieuwjaarsconcert wordt ondersteund door de Gemeente Dordrecht, waardoor het mogelijk is dat de livestream vanuit de Wilhelminakerk door het hele land te zien is. De professionele orkestmusici en zangers van Ars Musica brengen muzikale schatten uit de klassieke muziek naar de concertzalen en kerken door heel Nederland. De programmatische expertise van dirigent Van der Linden is de kracht achter de veelzijdige concertprogramma’s van Ars Musica.

Zaterdag 23 januari, 21.00 uur, livestream vanuit de Wilhelminakerk. Tickets (12,50 per persoon, 17,50 per huishouden) en meer informatie:  www.stichtingarsmusica.nl.

 

Geef een antwoord