Actueel

reageer als eerstdi 12 nov 2019

Nog plaatsen vrij op eerste MKB dag Dordrecht

DORDRECHT – Ondernemers kunnen zich nog inschrijven voor de eerste editie van de MKB dag Dordrecht. Die wordt vrijdag 15 november van 13.00 tot 19.30 uur gehouden in de Sportboulevard, een locatie die uitstekend aansluit bij het thema van dit jaar: Ondernemen is topsport. Inmiddels hebben tweehonderd ondernemers zich aangemeld voor de dag.

De eerste editie van de MKB dag Dordrecht wordt gehouden op de (landelijke) Dag van de Ondernemer. De gemeente Dordrecht heeft de ambitie om bij de top 5 van mkb-vriendelijkste gemeenten te horen. Zij wil ondernemers optimaal faciliteren. Het versterken van de verbinding tussen de gemeente en de ondernemers, maar ook tussen de ondernemers onderling, is het doel van de MKB dag Dordrecht. Daarnaast is het een stukje waardering van de gemeente voor het gevestigde bedrijfsleven dat ambassadeur van de stad is.

DE MKB dag Dordrecht staat in het teken van ‘een positieve flow’ en belooft een dag vol inspiratie te worden met lokale verbinding, powersessies en een plenaire middagshow met een olympisch kampioen. Voor inschrijven, het volledige programma én meer informatie zie www.mkbdagdordrecht.nl. Niet aangemeld maar op vrijdag toch opeens tijd? Op de dag zelf kunnen ondernemers eventueel nog deelnemen. Deelnemen lukt dit jaar echt niet? Volgend jaar vindt de tweede editie van de MKB dag Dordrecht plaats, maar dan met een ander thema.

Geef een reactie