Actueel

reageer als eerstza 31 jul 2021

Nu inschrijven voor Riverside Classic 2021

DORDRECHT – De inschrijving voor de klassiekerrally Riverside Car Classic (RCC) 2021 in en rond Drechtsteden is geopend. De organisatie van de klassiekerrally heeft, na het wegvallen van de oorspronkelijke datum, zaterdag 18 september als nieuwe datum voor de editie van dit jaar gekozen. Onder het voorbehoud dat ná half augustus het aantal beperkingen vanwege corona niet toeneemt. De RCC ontvangt mensen (op anderhalve meter) en maakt gebruik van horeca, wat het gevoelig maakt voor coronamaatregelen. Vorig jaar kon de rally daardoor niet doorgaan.

“We rekenen er nu toch wel een beetje op dat we eindelijk mogen gaan rijden”, aldus organisatoren Stefan de Kreek en Harry Eskes. De inschrijving voor equipes met een oldtimer of youngtimer is daarom wel open. “We hebben de eerste inschrijvingen binnen en hopen dat er vele volgen, zodat we een mooi gevarieerd deelnemersveld krijgen! Auto’s die een geldig kenteken hebben en de weg op mogen én ouder zijn dan 30 jaar, zijn welkom. Je rijdt twee prachtige routes overslingerende wegen en wuivend riet door en rond de Drechtsteden.”

Shinen van mobiel erfgoed
Er zijn zoveel classic cars (oldtimers) en youngtimers in de Drechtsteden en plaatsen eromheen. “Het is ons mobiele erfgoed, maar soms zien we ze zo sporadisch op de weg. Voor de 2021-editie hopen wij dat veel klassiekerbezitters actieve rijders worden”, zeggen De Kreek en Eskes. “Onze oproep: kom meerijden en steun bovendien de KNRM als goed doel. Van het inschrijfgeld van 135 euro per equipe van twee personen gaat zoveel mogelijk geld daarheen. Dus, laat je auto shinen, ontmoet leuke mensen, geniet van de routes plus een heerlijke lunch op een prachtige plek.”
Inschrijven kan via de site www.car2business.nl/inschrijfformulier of via de QR-code op de flyer die op diverse plaatsen verspreid is.

Geef een antwoord