Actueel

reageer als eerstma 22 feb 2021

Olivier heeft nieuw thuis gevonden

ZWIJNDRECHT/PAPENDRECHT – Kinderboerderij De Kiboe-hoeve in Zwijndrecht moest vorig jaar afscheid nemen van shetlandpony Heaven. Haar maatje Gompy bleef alleen achter en daarom werd Jacqueline verwelkomd. De shetlandpony bleek zwanger en op 19 augustus 2020 werd Olivier geboren.

De afgelopen maanden is hij goed gegroeid en het werd tijd om een nieuw thuis voor hem te zoeken. Beheerder van de Kiboe-hoeve Quirijn van den Bosch hoorde van Loes Groeneveld, beheerder van kinderboederij Papenhoeve dat zij op zoek zijn naar een veulen die de 3,5- jaar oude Kees gezelschap kan houden. Hij staat samen met Cindy in Papendrecht, maar zij is al op leeftijd. Na overleg tussen voorzitters Gerard Keuzenkamp en Wolter Korteschiel heeft Olivier nu zijn plek gevonden op de Papenhoeve.

Fotobijschrift: van links naar rechts: Gerard Keuzenkamp, voorzitter Stichting Vrienden Kiboe-hoeve, Wolter Korteschiel, voorzitter Kinderboerderij Papenhoeve, Loes Groeneveld,beheerder Papenhoeve en Quirijn van den Bosch, beheerder Kiboe-hoeve

Geef een reactie