Actueel

reageer als eerstma 28 okt 2019

Ondernemersontbijt bij Voedselbank

DORDRECHT – Contact Jonge Bedrijven Drechtsteden organiseert op 1 november een ondernemersontbijt bij de Voedselbank Dordrecht. CJBD-partner BDO gaat de ondernemers vertellen over de fiscale gevolgen voor 2020 van de nieuwe Kleine OndernemersRegeling (KOR).

“De laatste jaren is het een vast gegeven dat wij samen met onze partner BDO bij de Voedselbank in Dordrecht een ontbijtbijeenkomst houden”, zegt CJBD-voorzitter Harry Eskes. “Dan vertelt BDO over de laatste tips om het betreffende fiscale jaar af te sluiten. Ditmaal wil BDO óók andere, belangrijke informatie delen. Dat komt door de wijzigingen voor 2020 in de KOR. Hiervoor komt op 1 november de specialist van BDO erbij om daar uitleg over te geven. Volgens ons is dat heel nuttig, want deze regeling kan veel impact hebben voor (zelfstandig) ondernemers.

Gratis

Het ondernemersontbijt is gratis. De locatie is bij De Voedselbank Dordrecht, op het terrein van De Hoop, Provincialeweg 84 in Dordrecht. De inloop voor het ontbijt is om 07.00 uur, het informatieve deel start om 07.30 uur. De bijeenkomst is omstreeks 08.30 uur afgelopen. Contact Jonge Bedrijven Dordrecht schenkt traditiegetrouw een voedselwarenpakket. Gasten die iets willen meenemen, wordt gevraagd droge deegwaren of wasmiddel mee te nemen. Meer informatie bij Harry Eskes, tel. 06-53921923, mail harry@eldapr.nl.

Geef een reactie