DORDRECHT – Een 20-jarige man is maandagavond, terwijl hij naar huis liep vanuit school, op een voetgangersoversteekplaats op de Copernicusweg in Sterrenburg aangereden. De bestuurder van de auto die hem raakte, is doorgereden. De jongeman is gewond overgebracht naar het ziekenhuis.

Rond kwart voor acht ’s avonds vond de aanrijding plaats nabij de kruising van de Kometenlaan met de Copernicusweg. De jongeman wilde oversteken bij de voetgangersoversteekplaats toen hij plotseling werd geraakt door de auto. Hij werd even later gewond op straat gevonden door voorbijgangers. Het slachtoffer was gewond, maar aanspreekbaar. Hij had zichtbaar hoofdletsel en werd naar het ziekenhuis gebracht voor verder onderzoek.
De politie heeft direct een sporenonderzoek en buurtonderzoek uitgevoerd. Dat heeft vooralsnog niet geleid tot de bestuurder van de bewuste auto. Wie iets heeft gezien of gehoord dat mogelijk verband houdt met deze aanrijding wordt verzocht contact op te nemen met de Verkeerspolitie van de politie eenheid Rotterdam via 0900-8844.