Actueel

reageer als eerstma 21 okt 2019

Prestigieuze internationale award voor Dordtse restaurantmanager McDonald’s

DORDRECHT – Patrick Visser, restaurantmanager van McDonald’s restaurant Dordrecht Noord, is uitgeroepen tot één van de beste restaurantmanagers van het fastfoodconcern ter wereld. De Dordtenaar heeft de prestigieuze Ray Kroc Award gewonnen, vernoemd naar de oprichter van het eerste McDonald’s restaurant. Het is de hoogste erkenning binnen McDonald’s voor buitengewone prestaties en resultaten van restaurantmanagers.

Visser ontvangt de award in april 2020 tijdens een speciale ceremonie van McDonald’s in Orlando, Verenigde Staten, uit handen van CEO Steve Easterbrook. Visser begon ruim vijftien jaar geleden als crewlid bij het concern en is inmiddels bijna drie jaar werkzaam als restaurantmanager. Arlec Delgorge, franchisenemer van McDonald’s-restaurant Dordrecht Noord, nomineerde Visser voor de award: “Ray Kroc stelde dat de kwaliteit van leiders weerspiegeld wordt in de normen die zij zichzelf stellen. Patrick is daar een heel goed voorbeeld van: hij legt de lat hoog voor zichzelf en is continu op zoek naar nieuwe ideeën en verbetermogelijkheden. Ik heb veel waardering voor de betrokkenheid die Patrick toont voor zijn gasten, zijn team én zijn omgeving. Zo hecht hij er veel waarde aan dat ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt zich ontwikkelen in zijn team. Dat is echt kenmerkend voor Patrick, terecht dus dat hij deze award in ontvangst mag nemen!”

Team

Ondanks de prestigieuze erkenning reageert Visser bescheiden: “Ik voel mij ontzettend vereerd dat ik deze award in ontvangst mag nemen. Dit is niet alleen een erkenning voor mij als restaurantmanager, maar ook voor ons als team. Succes bereik je samen.”

 

 

Geef een reactie