Actueel

reageer als eerstvr 22 feb 2019

Programma Muziekpodium DJS

DORDRECHT – Dit weekend kan er weer genoten worden van muziek bij Muziekpodium DJS aan het Grotekerksplein 1. Bluesformatie The Barn komt vanavond naar het podium. De band bestaat uit Henk Bronkhorst, Richard van den Dool, Wim Lavooy, Ruud van Seventer, Remco van Voorst en Henk van Zeijst. Afzonderlijk hebben ze in vele bands gespeeld, maar gezamenlijk in allerlei opstellingen op het podium gestaan. Kaarten zijn te bestellen via de website van Muziekpodium DJS. De deuren gaan open om 21.30 uur.

JazzLab Session

Zaterdag 23 februari is er een weer een JazzLab Session. Bekende en onbekende jazzmusici uit de regio spelen, op geheel eigen wijze, nummers in de stijl van grote jazz- en soulvocalisten zoals Frank Sinatra, Tony Bennett, Nat King Cole, Ella Fitzgerald en Sarah Vaughan. In diverse bezettingen zullen de muzikanten een selectie laten horen. Kaarten hiervoor zijn ook te bestellen via de website www.muziekpodiumdjs.nl. Het optreden start om 22.00 uur.

Vrijwilligers

Podium DJS draait sinds de oprichting in 1947 op vrijwilligers en zoekt op dit moment ook mensen die zich als vrijwilliger willen inzetten. Er wordt gezocht naar een geluidsman/vrouw, ondersteuning bij de bevoorrading van het podium, host voor de zaterdagavond en invalkrachten bij de bar en deur. Aanmelden als vrijwilliger kan door een mail te sturen naar vrijwilligers@muziekpodiumdjs.nl. (Foto: Muziekpodium DJS)

Geef een reactie