DORDRECHT – Twee keer per jaar is het niet alleen leuk en scherp geprijsd kleding shoppen bij het VTC, maar worden de bezoekers daarnaast ook culinair verwend. Om bekende redenen was er even een pauze, maar het mag en kan nu weer. Komend weekend is er een culinair fashion-weekend bij de grote kledingwinkel aan het Van Neurenburgpad in Dordrecht. De kok bereidt op zaterdag 16 en zondag 17 oktober heerlijke, mooi opgemaakte wildgerechtjes en ondertussen kan in een vrije, ongedwongen sfeer kennisgemaakt worden met de nieuwe najaarscollectie.

De koppeling tussen de nieuwe seizoenscollectie en een smakelijke proeverij werd een aantal jaren geleden voor het eerst uitgeprobeerd bij het VTC. Het concept sloeg eigenlijk meteen aan en nu is het vaste prik: als de nieuwe voorjaars- en najaarscollecties binnen zijn, komt de vaste kok weer langs om twee dagen lang mooie en smakelijke gerechtjes te bereiden en te serveren aan de klanten. “En telkens haken ook een aantal van onze vaste kledingleveranciers aan met een aantal mooie aanbiedingen. Dit weekend zijn bovendien de verkoopteams van PME en Cast Iron aanwezig voor klantadvies. Daar steken wij zelf overigens ook vaak weer wat van op”, aldus eigenaar John Brand. “En de mannen die niet zo van het shoppen zijn, kunnen even lekker gaan zitten en genieten van één of meerdere gerechtjes. Er is nu volop wild verkrijgbaar, zoals wild zwijn, hert, fazant en haas. ”

Sterke merken

Wat de ‘seizoensproducten’ op modegebied zijn, is dit weekend uitgebreid te zien in de 400 vierkante meter grote winkel. Al meer dan 35 jaar is het VTC het adres voor actuele mode voor hem en haar. Vele bekende merken zijn er onder één dak te vinden en parkeren voor de deur is gratis. Voor de dames brengt het VTC uitgebreide najaars- en wintercollecties van onder andere de topmerken Geisha, Angels, Parami, Enjoy, NED en Red Button. Voor de mannen zijn onder meer de merken PME Legend, Cast Iron, Petrol, Wrangler, Cars, Tommy Jeans en No Excess uitgebreid vertegenwoordigd bij het VTC.

Actie!

Tijdens het culinaire weekend op 16 en 17 oktober zijn er diverse sterke acties. Diverse modellen jeans van PME Legend van 109,95 voor 59,95 euro bijvoorbeeld. En deze: Red Button en LTB  damesjeans: twee jeans voor 99,99 euro! Verder alleen dit weekend een Wrangler-jeans model Greensboro in diverse kleuren voor 59,95 euro en een ‘Strenge Winter PME Actie’: bij aankoop van een PME Legend winterjack ontvangt u een PME sweater gratis! Redenen genoeg om zaterdag of zondag even langs te gaan. De kok is zaterdag vanaf ongeveer 10.30 uur aan het bereiden en op zondag vanaf 12.00 uur. Beide dagen kunnen bezoekers tot 17.00 uur komen (sfeer)proeven.

VTC, Van Neurenburgpad 2, Dordrecht. Info: vtcjeans.nl.