Actueel

reageer als eerstvr 14 mei 2021

Skeftum plays Golden Earring op Back to the Rivers

DORDRECHT – De show die de Dordtse vijfmansformatie Skeftum twee keer speelt op de vrijdag van Back to the Rivers (vrijdag 16 juli, 16.00 en 20.00 uur) draait in zijn geheel om Golden Earring. En niet, zoals vermeld in de festivalbijlage van vorige week, om het brede coverrepertoire, waarmee de band ook regelmatig op het podium staat.

Op het ‘grote’ Big Rivers bracht Skeftum in 2016 een tribute aan de iconische rockband. Sindsdien traden ze meermaals op met het programma ‘Skeftum plays Golden Earring’. Begin dit jaar maakte de Haagse band bekend na ruim een halve eeuw helaas te moeten stoppen vanwege de ziekte van zanger/gitarist George Kooymans.

DeWolff

Going to the Run, Back Home, Twilight Zone, Radar Love en nog vele andere klassiekers uit vijf decennia Golden Earring komen voorbij in de set van Skeftum op Back to the Rivers. Het vormt op de vrijdag twee keer het voorprogramma van een andere Nederlandse rockband die ook hard werkt aan een legendarische status: DeWolff.

Tickets

De ticketverkoop voor Back to the Rivers (16, 17 en 18 juli) start komende zaterdag 15 mei om 12.00 uur op www.backtotherivers.nl. Andere headliners van het driedaagse festival zijn Typhoon en René Schuurmans op zaterdag en Eefje de Visser op de afsluitende zondag.

Geef een antwoord