Actueel

reageer als eerstvr 13 jul 2018

Specialist in verspreiding

DORDRECHT – Je kunt nog zulke mooie kranten of reclamedrukwerk maken, zonder een goede verspreiding komt het niet bij de lezers die je wilt bereiken. Zo simpel is het. Daarom neemt Dordt Centraal deze laatste, zeer belangrijke schakel uiterst serieus.

Om een zo goed mogelijke grip te hebben op de bezorging heeft Dordt Centraal dit helemaal in eigen beheer. Dit geldt voor de woensdag- en vrijdagkrant. Maar ook voor de folders en flyers die, in de gewenste postcodegebieden, samen met de Dordt Centraal verspreid kunnen worden. Zo kun je heel gericht je boodschap onder de aandacht brengen van een doelgroep. Per wijk worden er maximaal vijf folders per keer meebezorgd met de krant. Dit gebeurt niet in ingesealde folderpakketten, maar los bij de krant. Daardoor is de attentiewaarde een stuk hoger. Twee vaste medewerkers sturen de verspreiding aan en voeren volop (bel)controles uit om te checken of de bezorging goed wordt uitgevoerd. Dat is om meerdere redenen erg belangrijk: voor de lezers die op de hoogte willen blijven van het nieuws, voor de adverteerders en de partijen die hun reclamedrukwerk bij potentiële klanten willen laten bezorgen, maar zeker ook vanwege het feit dat in beide edities van Dordt Centraal wekelijks familieberichten worden geplaatst én op vrijdag het Dordtse gemeentenieuws.

Aantrekkelijk bijbaantje!

Twee vaste medewerkers van Dordt Centraal sturen de circa tweehonderd bezorgers aan. Een vaste groep chauffeurs zorgt dat alle kranten en reclamedrukwerk netjes thuis worden afgeleverd bij de bezorgers. Dat gebeurt uiterlijk om 12.00 uur op de bezorgdag, maar vaak vroeger. Zo kun je zelf als bezorger een geschikt moment zoeken om je wijk te doen. Natuurlijk krijgen bezorgers ook fietstassen tot hun beschikking. Vanwege veranderende schoolroosters, vakanties of ziekte is Dordt Centraal regelmatig op zoek naar bezorgers. Een bijbaantje, waarmee je in een paar uurtjes tijd een leuk zakcentje verdient. Omgerekend levert het een hoger uurloon op dan veel andere bijbaantjes!

Interesse?

Interesse in een bezorgbaantje in Dordrecht, Zwijndrecht of Papendrecht? Bel even naar Dordt Centraal en vraag naar Ada of Hanna: 078-6140149. Zij kijken dan of er een wijk beschikbaar is in jouw buurt. Mailen kan ook: verspreiding@dordtcentraal.nl.

Geef een reactie