Actueel

reageer als eerstdi 15 jul 2014

Twee Dordtse ondernemers in RTL4 programma De Klusbrigade

DORDRECHT – De Dordtse aannemer Maurice Bakker is de vaste klusjesman van het RTL4 programma ‘De Klusbrigade’. Het programma klust voor mensen en organisaties die daar zelf de middelen niet voor hebben. Afgelopen zondag zat er nog een Dordtse ondernemer in de show, tuinontwerper Ron den Dikken. Samen met Maurice Bakker en een stoet vrijwilligers legde hij een tuin aan voor een dagcentrum voor autistische kinderen. Uitzending gemist? Op zaterdag 19 juli wordt het herhaald.

 

Ron den Dikken heeft zich aangemeld bij Croqqer, een site die handige vrijwilligers en personen of organisaties met een hulpvraag bij elkaar brengt. Den Dikkens aanbod: gratis een tuin ontwerpen. Nu werkt Croqqer samen met RTL4 en zo kreeg Den Dikken een uur na zijn aanmelding al de vraag of hij wilde meewerken aan ‘De Klusbrigade’. De dag erna was hij in Den Haag om de mogelijkheden voor de tuin te bekijken en een weekend later was hij met Maurice Bakker voor de camera’s aan het werk.

 

Toevallig kennen Bakker en Den Dikken elkaar al; ze wonen in Dordrecht bij elkaar om de hoek. Zaterdag 19 juli is de herhaling om 12.00 uur. Of volg de Dordtse ondernemers op RTL XL. De serie bestaat uit acht afleveringen.

 

Geef een antwoord