Actueel

reageer als eerstdo 17 sep 2020

Tweede Dordtse Rommelroute

DORDRECHT – Inwoners van de Dordtse historische binnenstad organiseren op zondag 20 september de tweede Dordtse Rommelroute. Inwoners bieden die dag allerlei vintage, brocante, boeken, kleding, speelgoed et cetera aan voor de deur van hun eigen huis. ‘Toegang’ is gratis.

Deze tweede editie stond oorspronkelijk gepland op 17 mei, maar kon vanwege corona niet doorgaan. ‘De gemeente Dordrecht heeft na advies van de Veiligheidsregio groen licht gegeven, omdat er voldoende mogelijkheden zijn om te beantwoorden aan de landelijke richtlijnen tegen verspreiding van corona. De deelnemers zijn geïnformeerd over de geldende richtlijnen.’

De Dordtse Rommelroute wordt gehouden tussen 09.30 en 17.00 uur in de historische binnenstad van Dordrecht. Al fietsend of te voet kunnen de bezoekers struinen langs ongeveer 200 deelnemende adressen dwars door het oude centrum. Het aanbod zal zeer divers zijn: vintage, brocante, boeken, kleding, speelgoed enzovoorts. De route voert de bezoeker daarnaast langs talloze monumenten, pittoreske havens en historische straatjes.

Meer informatie via www.rommelroutedordrecht.nl. Bezoekers kunnen op de site de plattegrond met deelnemende adressen downloaden. Deelnemers kunnen zich via de site aanmelden (aanmelden is noodzakelijk om mee te kunnen doen).

In de wijkspecial Dordt Centrum meer aandacht voor het evenement. De nieuwe editie van Dordt Centrum verschijnt deze week in de binnenstad maar is ook online te lezen! (onder kopje Lees specials online).

 

 

 

 

Geef een reactie