DORDRECHT – Nu we nauwelijks nog bezoek thuis kunnen ontvangen, is wel zo leuk om het extra gezellig te maken met je grote liefde, vinden ze bij Wijnhuis 167 in Dordrecht. Valentijnsdag is daar natuurlijk hét moment bij uitstek voor. Om alvast in de stemming te komen, organiseert het wijnhuis op vrijdag 5 februari een grote virtuele Valentijnsproeverij. ‘Lekker thuis knuffelend op de bank genieten van de mooiste wijnen: proef de liefde!’

Na voorgaande succesvolle edities is dit in ‘coronatijd’ alweer de achtste online wijnproeverij. Antoin Peeters en Ernstjan Overduin, twee romantici in de dop, selecteren en presenteren deze Valentijns-editie via een livestream hun favoriete wijnen van de liefde.

Gouden formule

Inmiddels zijn de virtuele degustaties van Wijnhuis 167 een begrip in de regio. Georganiseerd door Frank en Esra van Wijnhuis 167 kunnen deelnemers rekenen op een goed gevuld proefpakket met acht verschillende wijnen en een fles mousserende wijn om mee te beginnen of af te sluiten. Wijnkenners Antoin en Ernstjan zorgen voor een aanvullend programma met, naast praktische informatie over de smaakbeleving, veel interactie met de deelnemers. Niet te ingewikkeld, maar wel verrassend én bijzonder informatief voor elke wijnliefhebber ongeacht het smaakniveau. Frank: “We hebben allemaal behoefte aan gezelligheid en genieten. Nu de reguliere proeverijen niet door kunnen gaan, is dit een mooi alternatief. Deze editie staat geheel in het teken van de liefde. Een mooie wijnselectie gecombineerd met de begeleiding van Antoin en Ernstjan blijkt een gouden formule”.

Pubquiz

Deelnemers ontvangen een proefpakket voor twee personen, inclusief toelichting op de wijnen en inloggegevens voor de online proeverij. Zij kunnen rekenen op een avondvullend programma met als afsluiting de pubquiz, waarmee ook nog eens mooie prijzen te winnen zijn. De grote virtuele Valentijnsproeverij vindt plaats op 5 februari, aanvang 20.30 uur, kosten 59,50 euro voor twee personen. Aanmelden per mail (info@wijnhuis167.nl) of telefoon: 06-1264783.

Info: www.wijnhuis167.nl.

 

Op de foto: Het team van Wijnhuis 167 aan het begin van de grote virtuele kerstproeverij vanuit de Kunstmin.