Actueel

reageer als eerstdo 14 jan 2021

Verdachte aangehouden voor overvallen op tankstation en supermarkt

DORDRECHT – Eind vorig jaar had een 49-jarige overvaller het gemunt op de Aldi (Hoofdfoto)en de Shell in Dordrecht. Met een vuurwapen bedreigde hij medewerkers en wist daarna te ontkomen. Rechercheurs hielden vorige week na onderzoek een 49-jarige man uit Den Haag aan.(Archieffoto: Thymen Stolk

De man wordt verdacht van de twee gewapende overvallen in Dordrecht en is dinsdag voorgeleid aan de rechter-commissaris. De eerste overval was op 25 november rond 20.00 uur op een tankstation van de Shell aan de Kareldoormanweg. Een verkoper werd bedreigd met een vuurwapen en moest geld uit de kassa geven. Toen hij dit weigerde, ging de overvaller ervandoor zonder buit, op de fiets.
De tweede overval was op de Aldi supermarkt aan het Admiraalsplein. Dit gebeurde op 4 december rond 19.30 uur. Ook daar werd de medewerker bedreigd met een vuurwapen en lukte het hem hier wel om geld uit de kassa mee te nemen. De man vluchtte vervolgens op de fiets.
Het onderzoek naar de verdachte van deze twee zaken leverde vorige week resultaat op. Rechercheurs van het overvallenteam kwamen uit bij een 49-jarige man uit Den Haag, die vervolgens is aangehouden door het arrestatieteam.

Geef een reactie