Actueel

reageer als eerstza 4 jul 2020

Verkoop Tuinen van Krispijn van start

DORDRECHT – De verkoop van de 51 woningen van het project Tuinen van Krispijn in Oud-Krispijn is op 1 juli, geheel digitaal, van start gegaan via www.detuinenvankrispijn.nl 

De ontwikkeling van Krispijn gaat verder. Nu de laatste woning van ‘De Bloei van Krispijn’ is opgeleverd, gaat Trebbe verder met ‘De Tuinen van Krispijn’. De nieuwe fase bestaat uit 51 ruime en duurzame woningen. Er worden in totaal vijf verschillende types woningen gerealiseerd. Van levensloopbestendig tot drie ruime woonlagen met een kap, variërend in woonoppervlakte van 98 tot 125 vierkante meter biedt De Tuinen van Krispijn voor ieder wat wils.

Duurzaam

De Tuinen van Krispijn is een toekomstbestendig plan met een bijzonder duurzaam thema. De hofjes worden groen aangekleed. ‘We houden rekening met de steeds drogere zomers en zorgen voor moderne deelmobiliteit. De woningen in het plan zijn allemaal energieneutraal, dit lage energieverbruik van de woningen wordt beloond door hypotheekverstrekkers!’

Locatie

De Tuinen van Krispijn is ideaal gelegen. Binnen tien minuten fietsen ben je in het gezellige centrum, waar je kan genieten van het rijke handelsverleden van Dordrecht. Verder zijn alle dagelijkse voorzieningen binnen handbereik en kun je een van de vele evenementen in Dordt bezoeken. Wonen in Tuinen van Krispijn is mogelijk in het najaar van 2021.

Meer informatie?

De start verkoop van De Tuinen van Krispijn verloopt volledig digitaal. Alle verkoopstukken, zoals de brochures, zijn te vinden op www.detuinenvankrispijn.nl. Natuurlijk kun je ook contact opnemen met een van de makelaars. Waltmann makelaars, tel. 078-6134311 of www.waltmann.com of OZP makelaars, tel. 078-6351753 of www.ozp-makelaars.nl.

 

 

Geef een reactie