Actueel

reageer als eerstwo 13 jan 2021

Verzamelalbum is onderweg!

DORDRECHT – Nog heel eventjes geduld. In verband met de grote hoeveelheid, ruim 55.000 exemplaren, heeft nog niet iedereen het verzamelalbum ontvangen. De komende anderhalve week wordt het boek nog op verschillende adressen, in onder andere Stadspolders en Dubbeldam, door bezorgers van Dordt Centraal bezorgd. Alle bezorgers hebben tot 23 januari de tijd om het verzamelalbum in de brievenbus te stoppen. Dit gebeurt ook bij brievenbussen met een JA/NEE-sticker. Heeft u een NEE/NEE-sticker, maar wilt u het boek wel hebben? Haal het dan gratis af bij één van de deelnemende supermarkten. Dat geldt ook voor de bewoners die het boek niet hebben ontvangen, omdat het niet door hun brievenbus past.

De spaaractie gaat 27 januari van start en loopt tot en met 3 april. Zeven Dordtse supermarktondernemers van Plus, Jumbo, Albert Heijn en Spar hebben samen met de gemeente Dordrecht de handen ineen geslagen en een schitterend boek samengesteld voor een gezamenlijke spaaractie rond 800 jaar Dordrecht. De viering van acht eeuwen stadsrechten is om bekende redenen uitgesteld naar 2021.

De deelnemende Dordtse supermarktondernemers zijn Plus ’t Lam Bieshof en Dubbeldam, Plus Doesburg, Plus Valkzicht, Albert Heijn Van der Poel, Jumbo Winkelcentrum Sterrenburg en Spar Koellin Jagroep.

Geef een reactie