Actueel

reageer als eerstvr 28 mei 2021

Voetbaltalenten laten ‘skills’ zien aan scouts Oranje Wit en Feyenoord

DORDRECHT – Jeugdvoetballers met ‘skills’ en ambitie die hun talent willen laten zien, kunnen op vrijdag 4 juni meedoen aan een talentendag bij sv Oranje Wit. De Dordtse club organiseert de talentendag in samenwerking met partner Feyenoord Academy.( Foto: Oranje Wit )

De talentendag is bedoeld voor spelers geboren tussen 2007 en 2014. Iedereen is welkom: leden van Oranje Wit, leden van andere verenigingen en voetballers die nog geen lid zijn van een vereniging. De talentendag wordt in twee leeftijdscategorieën ingedeeld. JO8 tot en met JO11 zijn welkom van 17.30 tot 18.30 uur, JO12 tot en met JO15 van 19.00 tot 20.00 uur. Oranje Wit is continu bezig de kwaliteit en het niveau van spelers en trainers te verbeteren. De vereniging heeft dan ook niet voor niets het keurmerk Regionale Jeugdopleiding (RJO) van de KNVB. Op de talentendag van 4 juni zijn zowel scouts van Oranje Wit als van Feyenoord aanwezig. Er wordt voor beide clubs gescout.

Aanmelden
Wie mee wil doen aan de talentendag kan zich aanmelden door een e-mail te sturen naar: [email protected] Vermeld hierin je naam, geboortedatum, vereniging (indien relevant) en je telefoonnummer.

Geef een antwoord